5 puncte în programul de fidelitate

Vrei să faci o surpriză copilului tău? Soluția este aici!Achiziționează o bicicletă pentru copii! mai multe >>
Producător: Foxigy. Cod produs: B-SK-99/373

255,18 Lei cu TVA

buc

DE CE SĂ ALEGI BICICLETA FĂRĂ PEDALE RICOKIDS?

Toamna este un moment ideal pentru a-ți învăța copilul să meargă pe bicicletă. Dar o bicicletă cu roți auxiliare nu este o soluție ideală. Încearcă mai întâi o bicicletă fără pedale, copilul va învăța o coordonare perfectă și își va îmbunătăți concentrarea! Copilul se împinge cu propriile picioare, astfel încât să poată ajusta viteza pe diferite suprafețe.Începeți o aventură distractivă cu bicicleta fără pedale și lasă acasă pentru moment bicicleta grea, clasică! Construcția ușoară din lemn  va fi ușor și confortabil de manevrat de către cel mic. Bicicleta fără pedale este cel mai ideal mod de a învăța copilul să meargă pe bicicletă. 

harry3

Bicicletă copii FĂRĂ PEDALE ȘI LANȚURI

Bicicleta fără pedale nu este echipată cu lanțuri sau pedale, ceea ce reprezintă un mare avantaj! Copilul nu trebuie să se concentreze asupra pedalelor, ci doar să se împingă de la sol, ceea ce este firesc pentru acesta. De asemenea, poate regla viteza de rulare și poate estima mai bine distanța când va trebui să frâneze. Frânarea este ușoară din nou - copilul frânează bicicleta cu propriile picioare.

CONSTRUCȚIE

Construcția din lemn este extrem de ușoară, dar este de asemenea, suficient de puternică și durabilă. Bicicleta cântărește doar 2,2 kilograme. Scaunul din spumă moale este adaptat pentru un mers confortabil al copilului. Anvelopele din spumă EVA absorb șocurile, astfel încât este posibil să folosiți bicicleta pe diferite suprafețe, nu doar pe drum asfaltat! Pentru confortul copilului, sunt adaptate și mânerele cauciucate, cu care va ține vehiculul în mânuțe suficient de puternic. În partea din față este, de asemenea, o geantă mică cu velcro, în care puteți introduce, de exemplu, jucării. Un mic clopoțel va avea grijă de pietonii de pe trotuar, care îi poate atenționa că micul ciclist se apropie!Bicicleta pentru copii fără pedale este o mică mașinuță fără pedale pentru copilul tău.

harry

CADOU EXCELENT PENTRU CEI MICI

Ezitați dacă să cumpărați sau nu? Bicicleta pentru copii fără pedale nu va deveni doar o simplă bicicletă, ci și un cel mai bun prieten și, mai presus de toate, o frumoasă amintire din copilărie. Oferiți această bicicletă fără pedale copilului dvs. cu ocazia zilei de naștere sau orice aniversare și veți vedea cât de mult se va bucura de acest cadou perfect. Petreceți momente lungi și plăcute afară și observați progresul pe care copilul îl poate face datorită acesteia. Jucăria din lemn va deveni o amintire de neuitat a copilăriei.

SPECIFICAȚII TEHNICE

Culoarea: accente gri

Construcția: rama din lemn, rezistentă

Cauciucuri: 12", spumă EVA

Șaua: lemn, spumă

Ghidon: lemn, drept

Mânere: cauciucate cu dopuri

Greutatea: 2,2 kg

Cu ambalaj: 2,8 kg

Vârsta: de la 2 ani

Capacitatea: max. 30 kg

DIMENSIUNI:

Lungimea totală:      82 cm

Înălțimea scaunului:     39,5 cm

Lungimea scaunului:      20 cm

Lățimea ghidonului:       38,5 cm

Înălțimea ghidonului:     54,5 cm

Lățimea mânerului:     8 cm

harry1

Contactați-ne!