568 puncte în programul de fidelitate

Foișorul de grădină din polietilenă impermeabilă este potrivit pentru uz comun în casă în grădină, la grătar și așezat cu familia și prietenii. mai multe >>
Cod produs: B-SK-10623

550,98 Lei cu TVA

buc

Foişor pliant de grădină - un adăpost pentru grădina ta

 

Bucurați-vă de timp liber cu familia și prietenii în grădina dvs. cu acest foişor de grădină minunat. Vă va oferi o protecție perfectă împotriva soarelui puternic sau a ploii slabe. Fie că aveți de gând să faceți grătar, să tabărați sau doar să leneviți, foişorul de grădină vă va servi întotdeauna bine.

Foişorul pliant de grădină este realizat din polietilenă. Asamblarea foarte simplă. Construcția este realizată din oțel, pulverizată cu vopsea albă prin metoda pulberii.

 

Foișor de grădină din polietilenă impermeabilă și proprietățile sale

 

  • Instalare uşoară
  • Stabil - un cadru rigid stabil al foișorului este determinat de elementele structurale de rezistență adecvată (diametrul țevii 32/25/19 mm)
  • Durabil - construcția este realizată din oțel alb cu acoperire cu pulbere
  • Este potrivit pentru evenimente în aer liber pe grădină sau pe uscat
  • poate fi folosit și ca cort comercial
  • Protejează - protecție împotriva soarelui și a ploii
  • Material durabil - rezistent la condițiile meteorologice

Dimensiuni

  • aproximativ 3x6 m, înălțime 2,5 m. (acoperiș, cadru, set de montare)
  • diametru tub 32/25/19 mm

Avertizare:

 

Garanția produsului este de 24 de luni. Cu toate acestea, uzura caracteristică materialului sau utilizării nu este considerată un defect. Acesta nu este un defect dacă rezultă din natura articolului vândut că durata de viață a acestuia este mai scurtă decât perioada de garanție și dacă în utilizarea normală a unui astfel de articol este complet uzată înainte de expirarea perioadei de garanție.

 

Acoperișul este un consumabil. Se poate uza în mai puțin de 24 de luni, mai ales dacă acoperișul este expus la razele solare pentru o lungă perioadă de timp.

 

AVERTISMENT: În caz de condiții meteorologice nefavorabile, este necesar să pliați și să păstrați foișorul. Foisorul nu trebuie expus la rafale puternice de vânt, ploi abundente și grindină. Utilizați știfturi de înfășurare la viteze de vânt de la 1 la 10 km / h. Folosiți vânturi la viteze de vânt cuprinse între 10 și 30 km / h. Nu utilizați foișoare la viteze ale vântului peste 30 km / h. În cazul avertismentelor în prognoza meteo împotriva vânturilor puternice sau a condițiilor meteorologice nefavorabile, vă recomandăm să pliați foișorul și să îl utilizați din nou numai după ce vremea s-a îmbunătățit. Nu pliați foișorul dacă pereții sau acoperișul sunt umezi. Nu pliați foișorul și prelatele până când nu sunt complet uscate. În caz contrar, pot fi degradate de mucegai. Folosiți întotdeauna truse de ancorare și fixare. Dreptul de a depune o reclamație expiră în cazul nerespectării instrucțiunilor de operare de mai sus. Daunele cauzate de condițiile meteorologice nefavorabile nu fac obiectul unei reclamații.

Contactați-ne!