Promoție -3% Transport gratuit

518 puncte în programul de fidelitate

Masa de toaletă Madamme White este ideală pentru toate fetele, femeile și sufletele romantice care se vor îndrăgosti de ea nu doar pentru designul său, ci și pentru caracterul practic. mai multe >>
Producător: Foxigy. Cod produs: B-SK-3938

502,76 Lei cu TVA Preț standard 516,38 Lei, Economisiți 3% (13,62 Lei)

buc

Masa de toaletă Madamme White

Dacă ești în căutarea unei piese de mobilier cu o notă de istorie și romantism în care să îți descoperi farmecul, această masă de toaletă Madamme a fost concepută pentru tine. Pe lângă farmecul francez, chiar și în ciuda dimensiunilor sale compacte, aceasta ascunde un spațiu generos compus din trei sertare și o oglindă rotundă. Include și un scaun tapițat confortabil, cu un model fin.Un loc doar al tău unde îți poți pune trusa/setul sau produsele de machiaj pentru a avea tot ce îți trebuie atunci când dorești să ai grijă de tine.

3938-1

Masa de toaletă Madamme modernă, dar sublimă, cu oglindă, este proiectată într-un stil contemporan, dar datorită designului său impresionant, păstrează eleganța celei mai romantice perioade. În timp ce designul său alb aduce o atemporalitate de bun gust, calitatea materialelor utilizate, la rândul lor, oferă durabilitate fiabilă pentru mulți ani.

3938-4

Această masă de toaletă îți va oferi și un spațiu generos compus din trei sertare, în care poți depozita o colecție completă de produse cosmetice, bijuterii sau accesorii. Le vei avea întotdeauna la îndemână într-un sistem bine organizat. Datorită oglinzii pliabile rotunde vei observa orice greșeală de frumusețe. Cu siguranță vei aprecia această masă de toaletă și datorită scaunului confortabil tapițat, pe care îl poți introduce direct sub masă după utilizare.

Detalii • Dimensiuni (LxAxÎ):
  • masa: 80 x 40 x 137 cm
  • scaunul: 50 x 30 x 40 cm
  • oglinda: 39 x 55 cm

 

Pachetul conține
  • Masa de toaletă
  • Scaun confotabil
  • Oglindă
  • Instrucținu de asamblare

 

 

mânerele de pe masă pot fi diferite

Contactați-ne!