Promoție -32% MARTISOR

6 puncte în programul de fidelitate

Scaunul în stil scandinav impresionează prin aspectul său. Combinația ideală de eleganță și confort. Culoarea pastel la modă se potrivește în orice cameră. mai multe >>
Producător: Foxigy. Cod produs: B-SK-6182

326,48 Lei cu TVA Prețul inițial 360,09 Lei, Preț standard 466,43 Lei, Economisiți 32% (139,95 Lei)

buc

Scaunul în stil scandinav impresionează prin aspectul său. Combinația ideală de eleganță și confort. Culoarea pastel la modă se potrivește în orice cameră.

Confortul nu este singurul său avantaj. Culoarea încurajează și adaugă caracter chiar și interiorului cel mai plictisitor. Scaunul are cotiere care oferă un confort deosebit în timpul utilizării. Partea de șezut și spătarul sunt acoperite cu țesătură din velur, iar picioarele din lemn conferă fiecărei locuințe un efect unic. Picioarele au protecție împotriva deteriorării podelelor, a pardoselilor din lemn, a suprafețelor vopsite și a pardoselilor ceramice.

Clipboard05

Scaunul Pink Velvet se remarcă prin aspectul său interesant. Manopera de înaltă calitate garantează că acesta arată minunat vizual și asigură confort în timpul utilizării. Este un scau ideal pentru orice încăpere - va funcționa ca un scaun de birou deosebit sau scaun de luat masa. Completează frumos orice cameră și este, de asemenea, o soluție excelentă pentru spațiile comerciale.

Clipboard09Clipboard06

DIMENSIUNI

Scaunul

Adâncime: 50 cm 

Lățime: 63 cm 

Înălțime: 84 cm 

Partea de șezut

Adâncime: 44 cm 

Lățime: 45 cm 

Înălțime: 43 cm 

 

Contactați-ne!