Pomul de Crăciun din oferta noastră vor lumina casa și ochii celor care așteaptă cu nerăbdare Crăciunul pe tot parcursul anului. Am pregătit pentru voi pomi de diferite dimensiuni, stiluri, popmi în diverse culori, pomi de Crăciun cu o bază clasică în designul de brad, pin și molid, precum și pomi de Crăciun eleganți pe trunchi.


În total mai mult de 38 de variante și mai mult de 5 înălțimi diferite pentru fiecare înălțime de încăpere și în fiecare casă. Pomii noștri de Crăciun vor decora perfect de sărbători și un spațiu de firmă, birou sau alte spații similare. Nu trebuie să căutați mai departe, la noi veți găsi pomi de Crăciun care vor aduce o notă de eleganță, o atmosferă de Crăciun și un sentiment plăcut de anticipare a sărbătorilor viitoare în fiecare spațiu. 

Vă dorim un Crăciun fericit!

Aveți nevoie de sfaturi? Toate informațiile și sugestiile necesare pentru alegerea unui pom de Crăciun pot fi găsite în articolul nostru:

Pom de Crăciun Molid caucazian 240cm Premium

Stoc epuizat
841,08 Lei
673,20 Lei

Descriere și specificații: Pomul de Crăciun - molid caucazian de 240 cm va aduce o atmosferă de Crăciun și o notă de lux acasă sau la birou și le va face bucurie tuturor celor care așteaptă cu nerăbdare cele mai frumoase sărbători ale anului. Ideal pentru încăperi mari și…

Cod produs: B-SK-8121

Producător: Foxigy